uitzending: Vanaf 3 december dagelijks

Soundmixshow

Elke dag herhalende items

Poëzie van: Lies B., Astrid van Baalen, Luciënne Kleverlaan, Peter Koning, Laura Ursem en Erik Jan Vaandering.

Muziek van: The Skills; Dan Geesin; Saskia vd Giessen; LOS DQ; de Londense band: Now; Jazz ensemble: Pete`s destruction company; Jazz ensemble: Five folt, Magnetronix; Frank Starik;  The Skills; Frans van Tartwijk; La Bomba; Geluidscomposities van: Pé Okx; Paul DevensRobbert van der Horst; Dan Geesin; Marcel Keyser; Maurice Baas; Karin van Bodegom; Jim 

Hoorspel van: Liesbeth Bouman

Nieuws over de N242: Voortgang, technische wetenswaardigheden: dagelijks berichten uit de bouwput. Meneer van Veen uit de Omval vertelt over het gebied. File adviezen van Lino Hellings en iedere week een column en een nieuwe jingle van Margaretha Louwers.

Verder alles over de weg: Geluidsopnames van asfaltwegen van over de wereld. Interview TARMAC Engeland en Engels bedrijf die de toplaag voor de wegbedekkingen mixed. Waarin verschillen de Engels wegnormen van de Europese? In het Engels. Interview met Dr Jean van Berkel over de beleving van asfalt en wegen. Prof Jan Smit in gesprek met andere deskundigen over CO2. Wynanda Koot en Marjan Melkert over samenstellingen van asfalt.