Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Dodevaderdag

Een eenmalig ritueel als variant op Vaderdag

Dodevaderdag

Vaderdag. Jonge kinderen hebben een zelfgemaakt cadeautje gemaakt of verwennen papa met een ontbijtje op bed. Oudere kinderen gaan langs bij hun vader met een bos bloemen of misschien een flesje wijn.  Maar wat als je vader er niet meer is? Dodevaderdag was een eenmalig ritueel als variant op Vaderdag, ontwikkeld door Tamara Roos en Kees Bolten.

Op 17 juni werd er bij HAL25 een moment gecreëerd om onze dode vaders te herdenken en het leven te vieren. Met eeuwenoude rituelen en gloednieuwe technieken.  Een dag voor iedereen met een vader, dood of levend.

Ga naar projectpagina: Dodevaderdag

 
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl