Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

ZAAILAND

Zaailand is een artistiek concept en een concrete plek in een. Het is een braakliggend stuk land in Alkmaar waar al jaren niks gebeurt.

In het kort

We noemen de plek Zaailand gedurende de periode van verbeelden, bouwen, fantaseren en spelen, kortom, tijdens de zaaiperiode.  Een periode voorafgaand aan het grote-mensenwerk van woningbouw en projectontwikkeling. Een periode van vragen stellen en verder kijken dan je neus lang is.

Kunstenaars en social designers krijgen de opdracht om ter plaatse onze blik te verbreden, ons te inspireren en om nieuwe mogelijkheden voor deze grond te ontginnen. Om naar boven te halen waar behoeftes liggen van de omwonenden, te tonen op welke manieren het land gebruikt kan worden, te spelen met de mogelijkheden.

Bottom up, organisch groeiend, vanuit de pit langzaam laag voor laag alsmaar groeiend en bloeiend. Beetje water en veel liefde en aandacht.

 

* meer info ZAAILAND.ORG

 

                                                 

   

Colofon

Zaailand is een project van Kees Bolten & Tamara Roos.(opdrachtgever gem. Alkmaar)

* financieel mogelijk gemaakt door gemeente Alkmaar, UNIT1, Victoriefonds, KBCfonds.

Ga naar FB voor de laatste ontwikkelingen

* meer info zie ZAAILAND.ORG

   
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl