Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Gaarkeuken Alkmaar

... Gaarkeuken Alkmaar werkt samen met Voedselbank Alkmaar ...
 

De GAARKEUKEN ALKMAAR biedt gezonde warme maaltijden voor een bodemprijs van 5 euro. Dit om de sociale cohesie te versterken in de samenleving van vandaag. Mensen uit alle lagen van de bevolking ontmoeten elkaar aan de eettafel en krijgen zo verbinding.

Uitgestelde hap

Je kunt voor jezelf een warme hap bestellen, maar ook voor een onbekende die op dat moment even geen geld heeft. Deze zgn. uitgestelde happen gaan nu ook naar klanten van de Voedselbank Alkmaar via een maaltijdbon in hun voedselpakket.

Hier worden wij blij van als GAARKEUKEN ALKMAAR

Doe mee, kom eten en koop ook die uitgestelde hap(pen).

Ennuh, eet zelf ook smakelijk!!!

GAARKEUKEN ALKMAAR - terrein HAL 25 - Pettemerstraat 15 Alkmaar

Elke vrijdag open van 17:00 tot 20:00 uur!

De keuken start 18:00 uur. OP IS OP - VOL IS VOL
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl