Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

NO-W-ALL

De Transformer speelt een beeldbepalende hoofdrol in het spektakelstuk 'No-W-All' op de restanten van de muur in Berlijn.

Berlijn, augustus 1990.
De Muur is sinds een paar dagen gevallen. In een sfeer van ongeloof, opluchting en gekte voeren de Dogtroep uit Amsterdam en Licedei uit Moskou het spektakelstuk 'No-W-All' op. De Transformer speelt hierin een beeldbepalende hoofdrol.

Een 10 meter lange logge trein met reusachtige houten wielen, zwaar voortgeduwd door harde werkers, rolt het speelvlak binnen. Lange dikke touwen worden uitgelopen en mannen zetten hakken in zand. Opgezweept door muziek en publiek begint het moeizaam trekken; kreunend langzaam richt de trein zich op en verandert in een fiere toren.
De Transformer.

Colofon

Opdrachtgever Dogtroep Amsterdam
Ontwerp/uitvoering Hans Belleman
  Kees Bolten
Productie UFA-Fabrik Berlijn (BRD)Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl